31 juli

Idag blev det kombinerad skogs-, bustur och kontroll av kondition. Vi red bort till andra sidan motorvägen och travade en stor del av vägen bort och hemåt var det galopp i minst 500 meterstempo i cirka 1-1,5 km och vi passade på att hoppa både tallen och vägbommen. :) Han kändes sjukt fin och orken var det inga problem med. Det kändes väldigt bra inför lördagen då vi ska till Mantorp och debutera fälttävlan. :D När vi galopperade tillbaka började det regna och när vi var framme vid vägbommen regnade det mycket. =/ Vi tog skydd i tunneln under motorvägen till det värsta var över och sedan red vi hem. 
 
"Träningslägret" Nunne var på vet jag inte om det var så bra. Han hade tappat formen i skritten och var sådär hög och spänd och ville inte ta stöd på bettet som han var när jag började rida honom. Han kändes i och för sig rätt fin och ganska självbärig i traven men även där ville ha inte stödja på bettet ordentligt...
 
Man blev ju inte mindre taggad till att tävla fälttävlan efter att ha sett fälttävlan från OS. Är väldigt sugen på att satsa med Ak Kush, man kan ju drömma i alla fall. :) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0