2 april -16

Det har varit fullt upp idag... Upp vid sju och tvätta, sedan biblioteket, växla pengar, reptilmässa, stallet, äta och packa. :p I torsdags kom hovslagaren och han skötte sig ovanligt bra. Hon kom strax efter insläpp så han fick äta hö under tiden och det verkade fungera bra, vi behövde inte ens ta fram slickstenen! Tyvärr blev det inga bakskor, hon hade bara skrivit halvskoning men nästa gång så ska vi försöka få på skor bak med. 
 
Skavsåren är bättre nu men inte så bra att det går att rida. Han ömmar inte när man trycker på dem längre men det har ändå blivit fortsatt jobb från marken. Igår tömkörde vi och det gick faktiskt bra. Bjudningnen böjar bli bättre, i alla fall runt fyrkanten där han bjöd på riktigt fina längningar några gånger i princip helt självmant. Han föll gärna in i galopp längst ner i vänster varv med och vid ett av tillfällena fick vi till ett varv på volten utan avbrott då. Direkt efter det bröt vi av och bytte varv och jobbade lite extra i höger varv som omväxling. Det är svårt att få honom att ta stöd på ytter där så han kommer ihop och bjudningen känns inte riktigt ärlig. 
 
Idag blev det lite löslongering i rasthagen. Han skötte sig riktigt bra och vände när jag placerade mig framför honom. Han lyssnade bra på inkallning med och på slutet kunde han följa mig hyfsat även om han gärna fastnade vid bajshögarna... 
 
Imorgon bär det av till Japan i två veckor, det ska bli roligt. :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0