Veterinärbesök

I torsdag bar det iväg till Marby för att se så inte armbågsleden var skadad. Han var feberfri på morgonen och rörde sig bättre. När vi kom tid fick vi vänta ungefär en timme då vi var där som akutfall och inte hade någon tid bokad. Han tyckte det var läskigt att gå in på kliniken men när de kom och skramlade med en godishink var det inga problem längre. :) Redan från början trodde de inte att leden var skadad eftersom han hade svarat på penicillinet men de gjorde ett ultraljud i alla fall. Som de trodde såg allt bra ut så de tvättade av såret ordentligt och när det torkat fick han "plåster" på det och bandage upp till knät. :) 
 
Det där med att åka hem verkade han tycka var onödigt. Det fanns så mycket att titta på så godisburken var ointressant... Vi höll på i ungefär 30 minuter och bråkade och han betedde sig riktigt illa och slog mot spöt och ville inte alls vara med. Det blev ett nytt försök med godis och den här gången gick det lite bättre och när sedan en av assistenterna kom ut med en hink och stod och skramlade med den inne i trailern gick han in relativt snällt, då var jag rätt så trött på honom kan jag säga. 
 
När vi kom hem fick han gå i rasthagen och det vekade inte bekomma honom att han var ensam. Nu kommer han att få bo inne på ätterna och gå själv i rasthagen på dagarna tills han är bättre. 
 
Omplåstrad
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0