Coola killen!

Nu är jag hemma igen och är verkligen pisstrött. Lillkillen var hur duktig som helst. Gå in i transprten var i och för sig inte jättekul, han såg ut som ett tjurigt sto när han stod på rampen och inte skulle gå in, han måste ha lite åsnegener. ;p Efter en stund tog vi fram en lina och lade runt baken på honom och då kom han in ganska fort. 
 
Vi stannade och tittade till honom efter en dryg halvtimme och då hade han haft ner frambommen. Höpåsen hängde i sprinten till bommen så förmodligen har han dragit i den och fått med sig sprinten. Det bekom honom i alla fall inte att han hade haft ner den. Han stod så snällt längst bak och tittade på när jag hängde upp den igen. Vid andra stoppet såg han lite spänd ut och han åt inte men när vi stått still en stund började han äta. Det var ganska varmt i trailer då så det påverkade nog. Vi stannade en gång till och tittade till honom och då var han piggare och hade ätit upp det mesta av maten. :)
 
Väl framme gick vi ett par varv runt banan så han skulle få sträcka på benen och han åt lite gräs. Det var ett par killar i hagen brevid som var väääldigt intresserade. :p Han började äta direkt när han kom in i boxen och det där med kompis brevid var inte så intressent. Stackars Plexus var jätteintresserad men Akke tyckte att maten var viktigare. Han nosade lite på Plexus mellan tuggorna men det var som sagt bättre att äta. :p
 
Han har varit väldigt cool hela tiden. Åka transport och nytt ställe verkade inte vara något speciellt, bara det finns mat så. :) Sååå skönt med en häst som inte hetsar upp sig!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0