Tävlingsplanering

Har i och för sig börjat titta på lämpligt tävlingsupplägg för ganska länge sedan, men kan ju vara bra att skriva upp. Speciellt nu när tävlingsterminen börjar bli mer spikad.

 

I första hand blir det alla omgångarna i div III dressyr som för övrigt ligger på samma datum som de flesta intressanta tävlingarna och tre helger i rad... Kommer att skippa finalen om vi inte kvalar dit, för det är långt att åka. Får försöka pussla ihop resten runt div III,  helst med en ledig helg emellen första och sista tävlingen. Preliminärt kommer det att se ut så här:

 

7/4 80 cm och 90 cm (hoppning), väldigt tveksamt om jag åker. Det är ganska långt och måste hinna hoppa en del innan. Kanske om banan tinar och torkar väldigt fort.

 

21/4 LB:1 och LB:3 (dressyr), hoppar hellre helgen efter, men borde kanske åka på dressyr som övning inför div III.

 

28/4 90 cm (hoppning), har inte kommit någon proposotion än så den kan bli inställd, har hänt flera gånger med den klubben.

 

5/5 LC:2 och LB:1 div III omg 1 (dressyr)

 

13/5 div III omg 2 (dressyr)

 

20/5 div III final (dressyr)

 

9/6 80 cm och 90 cm (hoppning)

 

Får väl hoppas att det kommer ut lite Pay´n Jump på lämpliga avstånd också. Alla tävlingar som jag vill åka på är i maj och det känns grymt mot stackars hästen att gå fem-sex helger i rad.  =/

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0